Meet-up
Lambertuskerk Buren
zondag 20 september
vanaf 9.45 uur

Punt. Komma,

Onze pionier Leon de Borst gaat vertrekken. En door Corona durven we het niet aan het schoolgebouw te gebruiken zonder afdoende zicht op de ventilatie. Daarom drukken we opnieuw op de pauzeknop en gaan de Meet-Ups een poosje niet door. Voor deze ene keer komen we wel bij elkaar op 20 september in de Lambertuskerk in Buren rond het thema Punt. Komma, Dit zal draaien om vragen als:  hoe kun je kerk zijn in tijden van Corona. Hoe kun je in deze situatie missionair zijn? Gaan we verder als pioniersplek? En hoe moet dat? Hoe neem je afscheid? Pastor Jack de Koster zal in de komende tijd bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een doorstart van CONNECTION. 

Praktisch: De stilteviering is van 9.45-10.15 uur. We hebben om 10.25 uur een moment met de kinderen (buiten bij goed weer), anders mogen de kinderen bij elkaar gaan zitten meteen als je binnenkomt links op de stoelen. Tijdens de boodschap, van 10.30 -11.00 uur, is er voor de kinderen een programma met Corinne Kirpestein in haar achtertuin enkele huizen verderop. Daarna, vanaf ca 11.15 uur is er een workshop over hoe missionair kerk te zijn en welke kansen er liggen in tijden van Corona óf de mogelijkheid om gesprekswandelingen in tweetallen te doen. Dit kan zowel met je kind, of met een andere volwassene. De zangworkshop gaat niet door. 
Vanwege corona sluiten we niet af met een maaltijd. Wees welkom en kom vooral!

 

Programma Meet-up
9.45 uur

Stilteviering
Gelegenheid voor rust en bezinning in een aparte ruimte.

10.30 uur

Boodschap
Afgewisseld met muziek en filmpjes. Ondertussen is er een apart kinderprogramma.

11.15 uur

Workshops
Kies tussen de inhoudelijke workshop, de muziekworkshop of soms nog een andere mogelijkheid. Voor de kinderen is er een apart programma.

12.00 uur Samen eten
Er is soep en iedereen neemt zelf iets te eten mee.